1. Sehlooho sa tumellano.
    • Tumellano ena e nepahetse bakeng sa sebaka sa marang-rang sa https://healthy-food-near-me.com mme e phetheloa lipakeng tsa mosebelisi oa libaka tsena le mong'a libaka tsa marang-rang (mona https://healthy-food-near-me.com )
    • Tumellano ena e theha mokhoa oa ho amohela, ho boloka, ho sebetsana, ho sebelisa le ho senola Boitsebiso ba Motho ka bomong le tlhaiso-leseling e ngoe eo https://healthy-food-near-me.com e e fumanang ho tsoa ho basebelisi ba sebaka sa marang-rang. Mosebelisi o tlatsa litaba tsa hae.
    • Ho beha tlhaiso-leseling, phatlalatso, sebelisa sebaka sa marang-rang ho saete efe kapa efe ea: //healthy-food-near-me.com, mosebelisi o tlameha ho bala Tumellano ena ka hloko le ho hlahisa tumellano ea eona e felletseng le lipehelo tsa eona. Bopaki ba tumello e felletseng le tumellano ena ke ts'ebeliso ea sebaka sa marang-rang ke mosebelisi.
    • Mosebelisi ha a na tokelo ea ho beha tlhaiso-leseling, liphatlalatso, ho sebelisa sebaka sa marang-rang haeba a sa lumellane le lipehelo tsa tumellano ena, kapa ha a e-so fihle lilemong tsa molao ha a na le tokelo ea ho etsa litumellano kapa ha se motho ea lumelletsoeng. oa k'hamphani eo tlhahisoleseling e behiloeng molemong oa hae, tsebiso
    • Ka ho beha tlhaiso-leseling libakeng tsa marang-rang, mosebelisi o kenya data ea motho ka mong kapa, ho fana ka data ena ka tsela e ngoe, le / kapa, ho etsa liketso life kapa life sebakeng seo sa marang-rang, le / kapa ho sebelisa karolo efe kapa efe ea Setsi, mosebelisi o lumellana le dipehelo tsa tumellano ena mme e fana kahttps: //healthy-food-near-me.com ka tokelo ea ho amohela, ho boloka, ho sebetsana, ho sebelisa le ho senola lintlha tsa hau tsa mosebelisi tlasa lipehelo tsa Tumellano ena.
    • Tumellano ena ha e laole mmehttps: //healthy-food-near-me.com ha e ikarabelle bakeng sa ho amohela, ho boloka, ho sebetsana le ts'ebeliso, le ho senola litaba tsa mosebelisi le tlhaiso-leseling efe kapa efe ho batho ba boraro bao e seng ba bona kapa ba sa sebetsoeng ke : //healthy-food-near-me.com, le batho bao e seng basebetsi ba AvtoTachki .com, leha mosebelisi a ka fumana libaka tsa marang-rang, lijo kapa litšebeletso tsa batho bana kahttps: // healthy-food-near-me .com kapa leselinyana. Lekunutu la kutloisiso, Tumellano ena ke eona feela leseli e bolokiloeng polokelong ea sebaka sa marang-rang ka boemo bo patiloeng 'me e fumaneha feela ho https://healthy-food-near-me.com.
    • Mosebelisi o amohela hore, ha a ka hlokomoloha ts'ireletso le ts'ireletso ea data ea hae le tlhaiso-leseling, motho oa boraro a ka fumana phihlello e sa lumelloang ea ak'haonte le ya Motho le ea data e ngoe ea mosebelisi. https://healthy-food-near-me.com ha e ikarabelle bakeng sa tahlehelo e bileng teng ka lebaka la phihlello e joalo.
  2. Tsamaiso ea ho fumana lintlha tsa hau.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Li-cookie li fana ka lits'ebeletso ho latela sena, ka mohlala, ho boloka lintlha ka basketeng pakeng tsa ho etela;
    • Aterese ea IP ea mosebelisi.
  2. Lintlha tsohle li bokelloa ke rona, joalo ka ha ho bile ha li fetohe ha re bokella lintlha. Mosebelisi o na le boikarabello ba ho fana ka tlhaiso-leseling e tšepahalang, ho kenyeletsoa le tlhaiso-leseling mabapi le tlhaiso-leseling ea motho. Https: //healthy-food-near-me.com o na le tokelo, ha ho hlokahala, ea ho netefatsa bonnete ba tlhaiso-leseling e fanoeng le ho kopa netefatso ea tlhaiso-leseling e fanoeng haeba ho hlokahala, ho fana ka lits'ebeletso ho mosebelisi.
  3. Tsamaiso ea ho sebelisa tlhaiso-leseling ea mosebelisi.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Lipehelo tsa ho fana ka phihlello ho database.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • likopong tse utloahalang tsa mekhatlo ea mmuso e nang le tokelo ea ho batla le ho amohela lintlha le tlhaiso-leseling e joalo;
    • haeba, ka maikutlo a https://healthy-food-near-me.com, mosebelisi o tlola lipehelo tsa Tumellano ena le / kapa likonteraka le litumellano tse ling lipakeng tsa https://healthy-food-near-me.com le Mosebelisi.
  7. Mokhoa oa ho fetola / ho hlakola tlhaiso-leseling ena kapa ho itokolla.
  1. Basebelisi ka nako efe kapa efe ba ka fetola / hlakola Lintlha tse amanang le uena (fono) kapa itokolla. Mosebetsi oa likarolo tse ling tsa https://healthy-food-near-me.com, o hlokang boteng ba tlhaiso-leseling ka mosebelisi, o kanna oa emisoa ho tloha nakong ea ho fetola / ho hlakola tlhaiso-leseling.
  2. Lintlha tsa hau tsa mosebelisi li bolokoa ho fihlela li hlakoloa ke mosebelisi. Tsebiso e lekaneng ea mosebelisi mabapi le ho hlakoloa kapa ts'ebetso e ngoe ea tlhaiso-leseling ea hau e tla ba lengolo (tlhaiso-leseling) le romelloang ho lengolo tsoibila le boletsoeng ke mosebelisi.
  3. Ts'ireletso ea data.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Aterese ea puisano haeba ho na le lipotso.
  4. Maemong a lipotso, litakatso, litletlebo mabapi le tlhaiso-leseling eo u fanang ka eona, ka kopo ikopanye le aterese ea lengolo-tsoibila: Support@healthy-food-near-me.com. Ha re etsa kopo e ngotsoeng le ha re hlahisa tokomane e netefatsang boitsebahatso ba hae le bolaoli, re ka fa mosebelisi leseli mabapi le ts'ebetso ea ho fumana tlhaiso-leseling mabapi le sebaka sa database.
  5. Liphetoho ho leano la lekunutu.
  6. Re kanna ra fetola lipehelo tsa leano la lekunutu. Maemong ana, re tla nka sebaka sa mofuta oa leqephe la maemo, kahoo hlahloba nako le nako https://helenar-studio-me.com/ tumellano ea lekunutu Liphetoho tsohle ho Tumellano li qala ho sebetsa ho tloha ha li phatlalatsoa. Ha u sebelisa Setsi, mosebelisi o tiisa ho amohela lipehelo tse ncha tsa Leano la Lekunutu ka mantsoe a sebetsang ka nako eo mosebelisi a sebelisang Seteiti.
  7. Mantsoe a mang.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Ha pehelo efe kapa efe ea Leano la Lekunutu, ho kenyeletsoa tlhahiso efe kapa efe, poleloana, kapa karolo ea eona, e nkuoa e le khahlano le molao, kapa e sa sebetse, sena se ke ke sa ama lipehelo tse setseng tse sa hananeng le molao, li lula ho a sebetsa ka botlalo mme a nepahetse, mme pehelo efe kapa efe e sa sebetseng, kapa phumantsho e ke keng ea phethahatsoa ntle le ketso e ngoe ea Mekha, e nkuoa e ntlafalitsoe, e lokisoa hoo ho hlokahalang ho netefatsa bonnete ba eona le monyetla oa ho kenngwa tšebetsong.
  3. Tumellano ena e fetela ho mosebelisi ho tloha ha a sebelisa saete, ho kenyeletsoa ho beoa ha papatso, mme e sebetsa ho fihlela tlhaiso-leseling efe kapa efe ka mosebelisi e bolokiloe sebakeng seo sa marang-rang, ho kenyeletsoa le tlhaiso-leseling ea motho.